web analytics

Braziliaanse serie The Forgotten Valley bij HBO Max

Op vrijdag 27 januari is bij HBO Max de Braziliaanse serie The Forgotten Valley (Braziliaanse titel: Vale dos Esquecidos) te zien. De serie telt tien afleveringen.

In de serie zien we hoe de gidsen Ana (Caroline Abras) en Edu (Jiddu Pinheiro) een groep vrienden bestaande uit Bento (Daniel Rocha), Fred (Rodrigo Bolzan), Coyote (Felipe Velozo), Alma (Thais Lago), Giovana (Maidê Mahl) en Bruna (Juliana Lourençao) meeneemt naar een bospad in het Serra do Mar-bos bij Sao Paulo. De regio staat bekend om prachtige landschappen en is dus ook de perfecte plek voor watervallen en fotoplekken te zoeken. Maar een rustig weekend verandert al snel in een nachtmerrie.

Als ze een tunnel door gaan worden ze aangevallen door vreemden en raakt Edu gewond en ontvoerd. De rest slaat op de vlucht en komt terecht in een dichte mist waarna ze een mysterieuze stad met de naam Vale Sereno tegenkomen. De inwoners daar kleden zich en spreken alsof ze in de 19e eeuw zijn. Aan het hoofd van de inwoners staat Patronus (James Turpin) en al snel beseffen de vrienden dat de inwoners plannen hebben die niet zo gunstig voor hen zijn.

The Forgotten Valley is vanaf vrijdag 27 januari te zien bij HBO Max

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven