web analytics

Belgische serie Ennemi public bij canvas

Ennemi publicVanaf 4 februari is bij canvas de Belgische misdaadreeks Ennemi public te zien. De serie is geïnspireerd op de zaak Dutroux en telt tien afleveringen.

In de serie zien we dat inspecteur Chloé Muller (Stéphanie Blanchoud) verantwoordelijk is voor de begeleiding van Guy Béranger (Angelo Bison), een beruchte kindermoordenaar die toestemming heeft gekregen om zijn gevangenisstraf in de abdij van Vielsart mag uitzitten. Het rustige leven in het dorpje en in de abdij wordt al snel verstoort. Broeder Lucas (Clément Manuel) heeft op de opdracht gekregen om zijn ware intenties te peilen. Terwijl Patrick Stassart (Philippe Jeusette), de invloedrijke zakenman van de streek zich zorgen maakt over de komst van Bérangers en wat de economische gevolgen zijn van zijn komst.

Dan verdwijnt ook nog eens het meisje Noémie die later vermoord wordt gevonden met de initialen van Guy op haar hoofd. Chloé onderzoekt de zaak samen met de politiechef Michael Charlier (Jean-Jacques Rausin). Veel mensen denken dat Béranger het gedaan heeft, maar Chloé is er niet zo zeker van.

Ennemi public is vanaf 4 februari elke zaterdag te zien om 20:40 en 21:35 bij canvas

1 gedachte over “Belgische serie Ennemi public bij canvas”

 1. goeiemorgen

  Kunt u mij zeggen of ik de serie ennemi public (seizoen 2) nog ergens kan zien.
  Het eerste seizoen heb ik gezien en het derde seizoen kortgeleden op netflix gezien
  Maar zou graag seizoen 2 willen zien
  alsvast bedankt voor u antwoord
  vriendelijke groet Anna

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven