web analytics

Beck seizoen 7 bij NPO2

BeckVanaf zaterdag 23 juni is bij NPO2 het zevende seizoen van de Zweedse serie Beck te zien. Dit seizoen telt vier afleveringen

In de eerste aflevering wordt een man doodgeslagen in het Midden-Oosten en in Stockholm verdwijnt een jonge vrouw. Steinar Hovland (Kristofer Hivju) leidt de zoektocht naar het meisje, maar Martin Beck (Peter Haber) wordt betrokken bij de zaak als hij de nationale veiligheidspolitie helpt bij het onderzoeken van een vermoedelijke terrorist.

In de tweede aflevering wordt de populaire coach van een hockeyteam, Simon Lindström doodgestoken aangetroffen. Rechercheurs gaan op zoek naar de moordenaar en Marin Beck is tijdelijk teruggekeerd op het bureau.

In de derde aflevering vindt een meisje als ze thuiskomt haar moeder dood onder aan de trap. Is het een ongeluk of was het opzet? Al snel blijkt dat het gezin met een beschermde identiteit leeft en neemt de zaak verschillende wendingen. In de vierde aflevering wordt er een aanslag gepleegd op een restaurant. Het blijkt dat een bende achter deze aanslag zit, maar alle ooggetuigen zijn doodsbang en kunnen ze niet herinneren wat er is gebeurd.

Het zevende seizoen van Beck is vanaf 23 juni elke zaterdag om 20:25 te zien bij NPO2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven