web analytics

B-Positive seizoen 2 bij Veronica

B PositiveVanaf vrijdag 10 februari is bij Veronica het tweede en laatste seizoen van de Amerikaanse komedieserie B-Positive te zien. Dit seizoen telt zestien afleveringen.

Het tweede seizoen is geheel anders dan het eerstes seizoen waar het draait om Drew (Thomas Middleditch) die een nieuwe nier zoekt en zijn oud klasgenoot Gina (Annaleigh Ashford) die hem dat wil geven. Dit seizoen gaat het over Gina die een grote som geld erft en besluit het bejaardentehuis waar ze werkt over te nemen.

Gina besluit Gideon (Darryl Stephens) hoofd verpleging te maken, terwijl ze ook de klachten moet oplossen die ze krijgt over kok Bert (D.B. Sweeney) en we ontmoeten de verschillende bewoners waaronder Norma (Linda Lavin) uit het eerste seizoen, Harry (Héctor Elizondo) heeft het moeilijk met het feit dat zijn vrouw Meredith (Priscilla Lopez) terminaal ziek is. Bette (Jane Seymour) heeft het vooral erg lastig met ouder worden en wil er nog zo modern mogelijk uitzien. Spencer (Jim Beaver) is een oud politieagent die wel interesse heeft in Bette en Peter (Ben Vereen) is een briljante professor die zijn best doet om zijn alzheimer verborgen te houden

Het tweede seizoen van B-Positive is vanaf 10 februari elke werkdag om 18:05 te zien bij Veronica

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven