web analytics

Amerikaanse thriller Quantico bij Fox

QuanticoVanaf woensdag 10 februari wordt bij Fox het eerste seizoen uitgezonden van de Amerikaanse serie Quantico. Het eerste seizoen zal 22 afleveringen tellen.

Quantico gaat over een groep FBI-rekruten die ieder een eigen reden heeft om bij de FBI te gaan. We zien hoe ze hun training ondergaan op de academie in Quantico, Virginia. Maar de serie begint als we zien hoe Alex Parrish (Priiyanka Chopra) wordt ondervraagd door de FBI omdat ze er van wordt verdacht de grootste aanslag sinds 11 september 2001 op Amerikaans grondgebied te hebben gepleegd: Het Grand Central Terminal (het grootse station van New York) ligt in puin. In de flashbacks naar de trainingsperiode zien we dat Ryan Booth (Jake McLaughlin) Alex op de academie al in de gaten hield. In het heden weet Alex te ontsnappen door de hulp van haar mentor Miranda Shaw (Aunjanue Ellis). Nu moet ze zorgen dat ze uit handen van de FBI blijft en erachter moet komen wie er wel achter de aanslag zat.

Quantico is vanaf 10 februari elke woensdag te zien om 22:00 bij Fox

UPDATE: Half april werd de voorlopig laatste aflevering uitgezonden. Fox gaat in juni weer verder met het uitzenden van Quantico.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven