web analytics

All Creatures Great and Small kerstaflevering 2022 bij BBC First

All Creatures Great and SmallOp dinsdag 27 december is bij BBC First de kerstaflevering van All Creatures Great and Small te zien.

Het is kerst in Darrowby en iedereen probeert er het beste van te maken, ondanks de wereldwijde oorlog. Iedereen wacht op belangrijk nieuws en Eva (Ella Bernstein), een Joodse evacué uit Manchester die nog nooit Kerstmis heeft gevierd brengt verwondering, kattenkwaad en vrolijkheid in huis.

Siegfried (Samuel West) wordt gevraagd om het gewonde renpaard River te bezoeken vlak voor een belangrijke race en doet een belangrijke ontdekking die eigenaar Sebright Saunders (Michael Maloney) gebruikt als drukmiddel om River terug op de racebaan te krijgen. Siegfried brengt zichzelf en alles waar hij voor staat maar zet toch door en Tristan (Callum Woodhouse) is het daar niet mee eens.

Mrs. Hall (Anna Madeley) ziet Gerald (Will Thorp) op de markt en nodigt hem uit voor een kerstviering die niet gepland was. Het hele huis helpt haar met de gastenlijst en het menu, maar het is de vraag of Gerald op komt dagen en of ze er klaar voor is om haar gevoelens te delen. James (Nicholas Ralph) houdt zich bezig met Mrs. Pumphrey (Patricia Hodge) die zich zorgen maakt om een uitgeputte straatkat en een kitten.

De 2022 kerstaflevering van All Creatures Great and Small is op dinsdag 27 december om 21:00 te zien bij BBC First.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven