web analytics

Alice in Borderland seizoen 2 bij Netflix

Alice in BorderlandOp donderdag 22 december verschijnt bij Netflix het tweede seizoen van de Japanse serie Alice in Borderland.

In het tweede seizoen moeten Arisu (Kento Yamazaki) en Usagi (Tao Tsuchiya) de mysteries van de Borderland ontrafelen voordat ze terug kunnen naar hun eigen wereld. In het eerste seizoen zagen we dat ze 52 bizarre opdrachten moeten voltooien en in dit tweede seizoen moeten ze nog een paar opdrachten doen, zoals het opnemen tegen Klaver Heer Kyuma (Tomohisa Yamashita), een nudist die ze uitdaagt voor een spelletje in de haven. Ergens anders zijn Chishiya (Nijiro Marakami) en Ann (Ayaka Miyoshi) in een soort van gevangenis met een explosieve halsband. Tussen de gevangen zit de Harten Heer en zij moeten uitvinden wie dat is, maar één foute gok zorgt er voor dat hun halsband ontploft.

Ze komen bekende gezichten tegen uit het eerste seizoen, maar ook nieuwe personages als ze hun best doen om weer naar huis terug te keren. Zo keert Niragi (Dori Sakurada) terug om zich bij het team van Arisu te voegen en Aguni (Sho Aoyagi), de rechterhand van The Beach, werkt samen met Heiya (Yuri Tsunematsu) een schoolmeisje dat overweg kan met pijl en boog.

Het tweede seizoen van Alice in Borderland is vanaf donderdag 22 december te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven