web analytics

Advocatenserie The Split bij BBC First

The SplitVanaf maandag 28 mei is bij BBC First de Britse advocatenserie The Split te zien. De serie telt zes afleveringen.

In de serie krijgen we een inkijkje in de wereld van de vrouwelijke echtscheidingsadvocaten.De zussen Hannah (Nicola Walker) en Nina (Annabel Scholey) zijn vooraanstaande echtscheidings- en familierechtsadvocaten bij concurrerende firma’s, terwijl jongste zus Rose (Fiona Button) nog op zoek is naar haar plaats in het leven.

Hannah verlaat het advocatenkantoor van haar familie om te gaan werken bij de concurrent: Noble & Hale. De relatie met haar familie komt daardoor onder druk te staan. Hannah heeft drie kinderen met haar man Nathan (Stephen Mangan), die ook advocaat is. Bij Noble & Hale komt ze weer in contact met Christie Carmichael (Barry Atsma) die haar collega wordt. Zij heeft een oogje op hem en hij vindt dat zij niet bij Nathan past.

Hannahs moeder Ruth (Deborah Findlay) staat aan het hoofd van Defoe family law firm en heeft haar dochters helemaal alleen opgevoed toen haar man Oscar (Anthony Head) het gezin verliet. Maar nu is hij terug. Nina is de jongere zus van Hannah en werkt bij haar moeder. Jongste zus Rose is de enige die geen advocaat is geworden, ze werkt als kinderoppas terwijl ze uitzoekt wat ze wil in het leven.

The Split is vanaf 28 mei elke maandag te zien om 21:00 bij BBC First

Herhalingen: woensdag om 22:00, vrijdag om 21:00, zaterdag om 23:00 en zondag om 22:15

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven