web analytics

Arrested Development seizoen 5 bij Netflix

Arrested DevelopmentVanaf dinsdag 29 mei is bij Netflix het vijfde seizoen te zien van de Amerikaanse komedieserie Arrested Development. Het eerste deel van dit seizoen telt acht afleveringen.

In het vijfde seizoen heeft Michael (Jason Bateman) zijn familie een paar maanden niet gesproken, maar hij wordt de familie weer binnengehaald als ze een ‘familie van het jaar’-ceremonie organiseren om zo Lindsay (Portia de Rossi) te helpen met haar campagne voor een plek in het congres. Lindsay heeft de scheiding aangevraagd van Tobias (David Cross). Hij doet er alles aan om bij de familie te blijven horen en verkleed zich dan ook als familieleden.

Gob (Will Arnett) moet omgaan met het feit dat hij verliefd is op zijn rivaal, de goochelaar Tony Wonder (Ben Stiller). Jongste zoon Buster (Tony Hale) wordt er van verdacht dat hij zijn voormalige vriendin Lucille Austero (Liza Minnelli) heeft vermoord. George Sr. (Jeffrey Tambor) heeft het moeilijk als Lucille (Jessica Walter) een relatie met een nieuwe man aanknoopt.

Maeby (Alia Shawkat) duikt onder als haar vriendje een undercoveragent blijkt te zijn. Ze trekt in bij een man in een bejaardentehuis en neemt de identiteit van Annette aan. Ook wordt ze jaloers op het feit dat George-Michael (Michael Cera) nog steeds een relatie heeft met de actrice Rebel Alley (Isla Fisher)

Het eerste deel van het vijfde seizoen van Arrested Development is vanaf dinsdag 29 mei beschikbaar bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven