web analytics

BBCOne met Trust Me, The Split, Noughts & Crosses en Bodyguard

BBC OneDe Britse zender BBC One heeft vier verschillende nieuwe series aangekondigd.

De serie Trust Me gaat over een Cathy, een hardwerkende verpleegster die haar baan verliest als ze zich meld als klokkenluider. Nu doet ze er alles aan om alsnog geld te verdienen om zo voor haar dochter te zorgen. Ze steelt de identiteit van haar beste vriendin en begint een nieuw leven in Edinburgh. Ze kan daar alles krijgen, de baan, de man en haar dromen, maar haar oude leven kan alles bedreigen. De serie telt vier afleveringen.

In The Split zien we het leven van een vrouwlijke scheidingsadvocaat door drie zussen. Hannah en Nina zijn advocaat bij rivaliserende kantoren terwijl Rose nog een plek zoekt in de wereld. De serie speelt zich af in Londen en we zien hoe hun persoonlijke en professionele levend met elkaar worden verweven door zaken, affaires en schikkingen.

De serie Noughts & Crosses is de verfilming van het eerste boek in de boekenreeks van Malorie Blackman. In de serie zien we dat Sephy een Cross is, een lid van de zwarte klasse en dochter van een politicus. Callum is een Nought, een witte jongen van de onderklasse. De twee zijn vrienden sinds hun jeugd en daar moet het ook bij blijven. Ze mogen niet verliefd op elkaar wonen want dat kan niet. Maar tegen een achtergrond van vooroordeel, wantrouwen en rebellie zal de romantiek hen toch in gevaar brengen.

De serie Bodyguard telt zes afleveringen en is een thriller over beveiligers bij de Londense politie. De serie volgt een team die de koninklijke familie, politici en diplomaten moet beveiligen. Het team wordt geleid door een golfoorlogveteraan die zijn leven moet geven voor de machthebbers, of ze het verdienen of niet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven