Suits seizoen 5 bij RTL5 te zien

SuitsVanaf vrijdag 26 augustus is bij RTL5 het vijfde seizoen te zien van de Amerikaanse advocatenserie Suits. Hierdoor heeft de zender seizoen drie tot seizoen vijf achter elkaar uitgezonden. Dit seizoen telt zestien afleveringen.

In dit vijfde seizoen zien we dat Harvey (Gabriel Macht) op zoek gaat naar een nieuwe secretaresse nu Donna (Sarah Rafferty) voor Louis (Rick Hoffman) werkt. Harvey gaat ook in therapie nadat hij een paniekaanval heeft. Louis is ondertussen bezig een een pact te sluiten met Jack Soloff (John Pyper-Ferguson). Ondertussen houden Mike (Patrick J. Adams) en Rachel (Meghan Markle) het nieuws van hun verloving nog voor zichzelf. Ondertussen werkt Mike ook samen met Soloff en krijgen ze wederzijds respect voor elkaar. Maar Soloff heeft andere plannen voor het bedrijf.

Het vijfde seizoen van Suits is vanaf 26 augustus elke vrijdag om 20:30 en 21:30 te zien bij RTL5.

Update:  RTL5 is alweer gestopt met het vijfde seizoen na acht afleveringen te hebben uitgezonden. Wanneer de serie weer wordt hervat is nog onbekend.

Lees ook:

Redactie

3 Comments

  1. Dit is nu al de 2e keer dat rtl plotseling stopt met suits. Wat een kl*te zender zijn jullie. Haal dat zuipprogramma van de buis en zend gewoon weer suits uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *