ABC kondigt oa The Crossing, For The People en The Mayer aan

ABCDe Amerikaanse zender ABC heeft verschillende nieuwe series aangekondigd voor het nieuwe televisieseizoen (2017-2018).

De komedieserie The Mayor volgt de jonge rapper Courtney Rose (Brandon Michael Hall) die wil doorbreken. Om dat voor elkaar te krijgen bedenkt hij een goede PR-stunt: hij doet mee aan de verkiezing om burgemeester te worden. Maar dan gebeurd er iets wat hij niet heeft kunnen voorzien: hij wint. Gelukkig krijgt hij steun van zijn moeder Dina (Yvette Nicole Brown) en van zijn vrienden, waaronder Valentine (Lea Michele). Andere acteurs zijn Marcel Spears en Bernard David Jones.

For The People is een dramaserie die jonge advocaten volgt van allebei de kanten van een van de grootste rechtszaken op het moment. Hun levens kruisen elkaars pad binnen en buiten de rechtszaal. Acteurs zijn: Britne Oldford, Lyndon Smith, Ben Rappaport, Susannah Flood, Wesam Keesh, Regé-Jean Page, Ben Shenkman, Hope David, Vondie Curtis-Hall en Anna Deavere Smith.

In The Crossing vragen vluchtelingen asiel aan in een klein Amerikaans vissersdorpje. Het vreemde is dat de vluchtelingen uit Amerika komen en de oorlog waar ze voor op de vlucht zijn geslagen is helemaal niet begonnen. De overheid probeert de waarheid achter deze migratie te komen, maar duidelijk is dat de levens van de inwoners en van de vluchtelingen nooit meer hetzelfde zal zijn. Acteurs zijn: Steve Zahn, Natalie Martinez, Sandrine Holt, Rick Gomez, Jay Karnes, Marcuis Harris, Simone Kessel, Kelly Missal, Rob Campbell, Grant Harvey, Bailey Skodje, Jon D’Leo, Luc Roderique en Tommy Bastow

In The Gospel of Kevin volgen we Kevin Finn (Jason Ritter), waar het niet heel goed mee gaat. Hij gaat dan ook terug naar zijn geboortedorp om bij zijn tweelingzus (JoAnna Garcia Swisher) te zijn die pas weduwe is geworden, en haar dochter. Op zijn eerste avond krijgt hij bezoek van een wezen dat Yvette heet en die geeft hem een missie mee: de wereld redden. Andere acteurs zijn J. August Richards, Chloe East, Dustin Ybarra en India de Beaufort.

In The Good Doctor volgen we Shaun Murphy (Freddie Highmore), een jonge chirurg met autisme die van het rustige boerenleven naar het werken in een prestigieuze ziekenhuis gaat. Hij is alleen in de wereld en kan geen contact krijgen met zijn naasten. Maar hij gebruikt zijn medische gift om levens te redden, al zijn zijn collega’s sceptisch. Andere acteurs zijn: Antonia Thomas, Nicholas Gonzalez, Chuku Modu, Irene Keng, Beau Garrett, Hill Harper en Richard Schiff.

In de Zach Braff komedie dit nog geen titel heeft, volgen we Alex Schuman (Zach Braff) die een briljante radiojournalist is, hij is getrouwd en vader van twee kinderen. Maar dan doet hij iets geks: hij neemt ontslag en begint zijn eigen bedrijf. Dan ontdekt hij dat het lastiger is dan hij dacht. Andere acteurs zijn: Tiya Sircar, Anne Matthews, Michael Imperioli, Elisha Henig en Audyssie James.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *