web analytics

A Place to Call Home seizoen vier bij NPO2

A Place to Call HomeVanaf dinsdag 16 augustus wordt bij NPO2 het vierde seizoen uitgezonden van de Australische dramaserie A Place to Call Home. Dit seizoen telt twaalf afleveringen.

Aan het begin van het seizoen valt Sarah (Marta Dusseldorp) in als schooljuffrouw nadat Milly Davis, de schooljuf zelfmoord heeft gepleegd. Sarah ontdekt al snel dat het geen zelfmoord was en dat het kwam door een drankje dat vergiftigd is door Regina (Jenni Baird) wat eigenlijk voor Sarah zelf bedoeld was. Olivia (Arianwen Parkes-Lockwood) besluit eindelijk schoon schip te maken en James (David Berry) te vertellen dat ze niet de biologische ouders zijn van kleine George. Ook wil ze verder met kunstenaar Lloyd (Rick Donald), maar doordat George (Brett Climo) politieke ambities heeft en de familie geen schandaal kan gebruiken blijft ze bij James tot hij verkozen is in het parlement. Ondertussen ontmoet Sarah ook Harry (Dominic Allburn), de oud-geliefde van James, en zij besluit hem naar huis te nemen waar hij als hulpje werkt bij Roy (Frankie J. Holden). James begint op zijn beurt een relatie met Dr. Henry Fox (Tim Draxl).

Carolyn (Sara Wiseman) heeft nog steeds last van haar verkrachting, maar wil toch een datum prikken voor het huwelijk met Jack (Craig Hall). Anna (Abby Earl) wil alles op alles zetten om een boek te schrijven en als ze daarvoor naar de stad moet is Gino (Aldo Mignone) alleen en dat zorgt er voor dat Regina dienstmeisje Rose (Brenna Harding) op Gino afstuurt. Elizabeth (Noni Hazelhurst) woont ook nog in de stad, maar ze is vastbesloten om terug te keren naar Ash Park en zint ook op een plan om met Regina af te rekenen. Maar Regina heeft een medestander gevonden in haar strijd tegen Sarah: Sergeant Brian Taylor (Rohan Nichol) die vooral de jacht op communisten heeft geopend.

Het vierde seizoen van A Place to Call Home is vanaf dinsdag 15 augustus elke werkdag rond 17:40 te zien bij NPO2.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven