web analytics

Australische serie A Place to Call Home te zien bij NPO2

A Place to Call HomeVanaf vrijdag 10 juli zendt Omroep Max elke werkdag twee seizoenen uit van de romantische familieserie A Place to Call Home uit. De serie speelt zich af in de jaren 50 en werd in de Australische pers nogal vergekelen met Downton Abbey.

De serie begint als Sarah Adams (Marta Dusseldorp), een verpleegkundige met een mysterieus verleden na twintig jaar vanuit Engeland terugkeert naar haar geboortland Australië. Ze wil na de oorlogsjaren een nieuwe start maken. Onderweg aan boord raakt ze betrokken bij de familie Blighs. Elizabeth (Noni Hazlehurst) staat aan het hoofd van de familie en moet niet veel van Sarah weten. Maar dan valt oudste zoon George (Brett Climo) voor de charmes van Sarah. Ook zijn zijn jonge dochter Anna (Abby Earl) kan het goed met Sarah vinden net als met schoondochter Olivia (Arianwen Parkes-Lockwood). Als Sarah achter een familiegeheim van de Blighfamilie komt houd Elizabeth haar goed in de gaten, want het is de bedoeling dat dit zo blijft. De enige die ook op de hoogte is kleinzoon James (David Berry).

A Place to Call Home wordt vanaf vrijdag 10 juli elk werkdag om 17:40 uitgezonden op NPO2. Alleen de eerste week van augustus is de serie niet te zien door het WK Zwemmen. Op 10 augustus wordt de serie dan weer hervat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven