web analytics

Omroep Max gaat derde en vierde seizoen A Place to Call Home uitzenden

A Place to Call HomeAfgelopen zomer zond Omroep Max op NPO2 de Australische dramaserie A Place to Call Home uit. De eerste twee seizoen waren elke werkdag te zien en toen die afgelopen waren was het onduidelijk of de omroep ook de volgende seizoen zou gaan uitzenden.

Het was lange tijd onduidelijk, maar nu heeft Omroep Max bekend gemaakt dat niet alleen het derde seizoen maar ook het vierde seizoen van A Place to Call Home zal worden uitgezonden.  In september 2015 werd het derde seizoen in Australië uitgezonden en telde tien afleveringen. Aan het vierde seizoen wordt momenteel gewerkt.

In A Place to Call Home volgen we Sarah Nordmann (Marta Dusseldorp) die in het stadje Inverness gaat wonen en veel te doen krijgt met de familie Bligh. Zo krijgt ze gevoelens voor George (Brett Climo) iets wat tegenstand opwekt bij zijn moeder Elizabeth Bligh (Noni Hazelhurst). Zijn zoon James (David Berry) is getrouwd met Olivia (Arianwen Parkes-Lockwood), wat voor haar begon als sprookjeshuwelijk loopt uiteindelijk uit in een soort van verstandshuwelijk. Dochter Anna (Abby Earl) is in de ogen van oma Elizabeth rebels in de liefde: ze trouwt met de Italiaan Gino (Aldo Mignone). Dokter Jack (Craig Hall) ziet zijn oude liefde opbloeien voor de zus van George, Carolyn (Sara Wiseman). Dan is er ook nog de schoonzus van George, Regina (Jenni Baird) die vooral manipuleert om zo het hart van George te winnnen.

Update: Omroep Max heeft bekend gemaakt dat het derde seizoen vanaf 22 augustus 2016 te zien is

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven