Zweedse serie The Dark Heart bij Canvas

The Dark HeartVanaf zondag 20 november is bij Canvas de Zweedse serie The Dark Heart (Zweedse titel: Mörkt hjärta) te zien. De serie telt vijf afleveringen.

De serie begint met Sanna (Clara Christiansson Drake) die net is afgestudeerd van de landbouwopleiding en terugkeert naar de boerderij van haar vader. Ze heeft verschillende ideeën om de boerderij te moderniseren en te laten groeien, maar haar vader weigert naar haar te luisteren, hij wil doen wat hij altijd heeft gedaan.

Al snel zorgt dit voor een breuk tussen vader en dochter en Sanna komt in contact met buurjongen Markus (Gustav Lindh), die tot een familie behoort waar haar vader een vreselijke hekel aan heeft. Hun relatie bloeit meer op en dat is tegen het zere been van allebei de families. Dan verdwijnt de vader van Sanna en neemt ze met Markus de boerderij over.

Twee jaar na de verdwijning neemt de zus van Sanna contact op met de stichting Missing People en vertelt over de verdwijning van haar vader en dit is de aanleiding voor Tanja (Aliette Opheim) om de zoektocht naar de vermiste boer op te pakken.

The Dark Heart is vanaf 20 november elke zondag om 22:20 en 23:05 te zien bij Canvas.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *