web analytics

Zesde seizoen Modern Family bij Comedy Central

Modern FamilyVanaf maandag 27 juni is bij Comedy Central het zesde seizoen te zien van de Amerikaanse komedieserie Modern Family. Dit seizoen telt 24 afleveringen.

In dit zesde seizoen zien we in de eerste aflevering dat Cameron (Eric Stonestreet) na de huwelijksreis wil dat de romantiek blijft in zijn relatie met Mitchell (Jesse Tyler Ferguson). In een andere afleveringen mmoeten Gloria (Sofia Vergara) en Jay (Ed O’Neill) kiezen tussen een duur cadeau of een cadeau met emotionele waarde. Jay is niet heel blij als hij er achter dat een vriendin van Manny (Rico Rodriguez) de kleindochter is van een oude zakenpartner. Phil (Ty Burrell) en Claire (Julie Bowen) zijn niet zo heel erg gelukkig met hun nieuwe buren. Alex (Ariel Winter) moet een keuze maken naar welke universiteit ze wil en Luke (Nolan Gould) gaat meer zijn eigen gang en hierdoor trekt Phil meer op met Andy (Adam DeVine) die langzaam maar zeker ook gevoelens krijgt voor Hailey (Sarah Hyland).

Het zesde seizoen van Modern Family is vanaf 27 juni van maandag tot donderdag in dubbele afleveringen te zien vanaf 22:00 op Comedy Central

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven