web analytics

Yellowstone-prequel 1923 bij SkyShowtime

1923Vanaf 16 januari is bij SkyShowtime de Amerikaanse serie 1923 te zien. De serie is een prequelserie van Yellowstone en het chronologische vervolg op 1883. De serie telt acht afleveringen.

Na de dood van James Dutton stuurt zijn vrouw Margaret (Faith Hill) een brief naar zijn broer Jacob (Harrison Ford) om terug te komen naar de familie in Montana om ze te helpen. De familie liep al op zijn laatste benen en als Jacob en zijn vrouw Cara (Helen Mirren) daar aankomen is Margaret ook overleden en adopteren ze de Dutton-jongens Spencer (Brandon Sklenar) en John (James Badge Dale) en de ranch.

Ook in de serie ontmoeten we de jonge Jack Dutton (Darren Mann) die net ze gepassioneerd en energiek is als zijn tante Elsa. Hij komt al snel in de problemen als hij zijn huwelijk met het mooie buurmeisje Elizabeth (Michelle Randolph) uitstelt om voor de kudde van zijn familie te zorgen. Elizabeth begrijpt zijn keuze niet en de twee geliefden staan al snel tegenover elkaar. Een andere buurman, schaapsherder Banner Creighton (Jerome Flynn) is het er niet mee eens dat schaapherders niet gelijk worden behandeld als koeieneigenaars en wil dat Jacob daar iets aan moet doen.

In 1923 zien we de begin jaren 20 met een pandemie, droogte, de grote depressie en meer problemen die de het land waar de Duttons zich thuis voelen zal plagen.

1923 is vanaf 16 januari elke maandag te zien bij SkyShowtime

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven