Winners & Losers seizoen drie, vier en vijf bij Videoland

Winners and LosersVanaf vrijdag 16 juni is bij Videoland het derde, vierde en vijfde seizoen te zien van de Australische dramaserie Winners & Losers. Het derde en vierde seizoen tellen 26 afleveringen, het vijfde en laatste seizoen heeft 13 afleveringen.

In het derde seizoen moet Bec (Zoe Tuckwell-Smith) omgaan met de dood van Matt. Frances (Virginia Gay) voelt zich niet meer zo veilig en Jenny (Melissa Bergland) went aan een nieuwe manier van leven. Sophie (Melanie Vallejo) keert terug uit Nairobi en ontdekt dat ze weer gevoelens krijgt voor Doug (Tom Wren). Er komen nieuwe liefdes aan en emoties zorgen voor soms aparte keuzes.

In het vierde seizoen lijken de dames alles te hebben wat ze wilden: het gaat goed in de liefde, op hun werk en thuis. Maar de relaties, vriendschappen en carrières zullen worden getest en dan zullen ze zich afvragen of ze alles kunnen hebben en als ze het hebben of ze er dan wel gelukkig mee zijn. In het vijfde seizoen staat alles onder druk en is er verraad, verleiding, liefde, verlies en komt er iets aan het licht wat relaties verwoest.

Winners & Losers, seizoen drie, vier en vijf is vanaf vrijdag 16 juni te zien bij Videoland.

Lees ook:

Redactie