Western The High Chaparral bij ONS

The High ChaparralVanaf donderdag 8 maart is bij ONS het eerste seizoen te zien van de Amerikaanse westernserie The High Chaparral. Dit seizoen telt 28 afleveringen.

In de serie zien we dat Big John Cannon (Leif Erickson) de ranch Rivera koopt in Arizona, een door Apache-indianen en Mexicaanse outlaws geteisterd onherbergzaam woestijngebied. De ranch wordt door zijn vrouw Annalee (Joan Caulfield) al snel The High Chaparral genoemd. Big John runt de Ranch samen met zijn broer Buck (Cameron Mitchell) en zijn zoon Billy Blue (Mark Slade). Als er een Indianenaanval komt sterft Annalee door een pijl. Hierdoor gaat Big John een alliantie aan met de rijke en machtige rancher Don Sebastian Montoya (Frank Silvera), die een grote ranch heeft aan de Mexicaanse kant van de grens. Voor de alliantie moet John trouwen met de dochter van Montya: Victoria (Linda Cristal). Haar broer Manolito (Henry Darrow), die een niet zo’n goede band heeft met zijn vader, verhuist met haar mee naar The High Chaparral. John blijft dromen van een leven in welvaart en vrede met de Apache-Indianen, waar hij een wankel vredesakkoord mee weet te sluiten.

The High Chaparral is vanaf 8 maart iedere donderdag om 20:30 te zien bij ONS. De herhaling is elke zondag om 18:00 te zien.

Lees ook:

Redactie