web analytics

Vierde seizoen Girls bij HBO

GirlsHet vierde seizoen van Girls is vanaf 12 januari te zien bij HBO. Dan kunnen we eindelijk zien hoe het de vier vriendinnen in New York vergaat. Maar voor iedereen die dacht: wat gebeurde er ookal weer in het derde seizoen van Girls? Nou hieronder een kleine samenvatting:

Hannah (Lena Dunham) was toegelaten op een schrijversworkshop in Iowa, dat is nogal een eindje weg van New York. Adam (Adam Driver) was in het derde seizoen bezig met zijn broadwaydebuut en was niet gelukkig dat Hannah het workshopnieuws vlak voor zijn eerste show bekend maakte. Of de relatie tussen die twee stand zal houden? Geen idee.

Jessa (Jemima Kirke) probeerde clean te blijven, maar dat mislukte en toen ging ze in een galerie werken. Alleen wilde die vrouw uit de galerie zelfmoord plegen en Jessa moest haar helpen. Geen probleem, alleen nadat de pillen waren ingenomen kreeg mevrouw spijt en moest Jessa de hulpdiensten bellen. Marnie (Allison Williams) had een beetje een relatie met Ray (Alex Karpovsky), maar daarna stortte ze zich op acteur Desi en ze was best blij toen ze zag dat hij ruzie met zijn vriendin had. Soshanna (Zosia Mamet) was vooral in paniek want haar planning om af te studeren liep in de soep. Ook wilde ze Ray terug, maar hij zei nee.

Het vierde seizoen van Girls is vanaf 12 januari om 21:00 te zien op HBO

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven