web analytics

Vierde seizoen Britse Ghosts te zien bij BBC First

GhostsVanaf dinsdag 4 juli is bij BBC First het vierde seizoen van de Britse komedieserie Ghosts te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen en een vijfde seizoen is aangekondigd.

Alison (Charlotte Ritchie) en Mike (Kiell Smith-Bynoe) zijn vastbesloten om van Button House, een bouwvallig landhuis met spoken dat ze hebben omgetoverd tot een luxe Gatehouse Bed and Breakfast een succes te maken. Al maken ze zich grote zorgen over hun eerste gasten en of ze zich wel vermaken. De geesten hebben andere beslommeringen, zo leert Mary (Katy Wix) van Pat (Jim Howick) over vakantie en is Thomas (Mathew Baynton) erg populair bij de plaaggeesten in de kelder. Robin (Laurence Rickard) probeert de anderen te overtuigen dat hij een holbewoner die op het nieuws is geweest een bekende van hem was.

Mike ontmoet een vriend van vroeger en wordt door hem uitgenodigd voor een zakendeal dat te goed om waar te zijn is. De Captain (Ben Willbond) leert ondertussen van Kitty (Lolly Adefope) hoe hij het beste niets kan doen en wil Thomas eindelijk af van zijn obsessie met Alison.

Verder dit seizoen krijgen ze te maken met een verjaardag op het landgoed, met de dood en met de vervelende buurman Barclay Beg-Chetwynde (Geoff McGivern) die er alles aan wil doen om de B&B te dwarsbomen en Alison heeft daarbij de hulp van Julian (Simon Farnaby) nodig.

Het vierde seizoen van Ghosts is vanaf 4 juli elke dinsdag om 21:00 en 21:30 bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven