web analytics

Vienna Blood seizoen 3 bij BBC First

Vienna BloodVanaf maandag 16 januari is bij BBC First het derde seizoen van de Britse misdaadserie Vienna Blood te zien. Dit seizoen telt drie afleveringen.

In de serie volgen we Max Liebermann (Matthew Beard) en Oskar Rheinhardt (Juergen Maurer) die samenwerken om verschillende misdaden op te lossen. Dat wil zeggen, Max zet zijn psychoanalytische vaardigheden in te zetten om de misdaden op te lossen die Oskar op zijn bord krijgt. Max moet dit seizoen beslissen wie de liefde van zijn leven is, is het Amelia (Jessica De Gouw) of toch Clara (Luise von Finckh).

In de eerste aflevering duiken Max en Oskar de modewereld in als er een jong naaister wordt vermoord. De modewereld blijkt duisterder dan verwacht en ze zal brengen in een wereld van uitbuiting en chantage.

In de tweede aflevering gebruikt Max zijn expertise om een veteraan, Kapitein Steiner te helpen die er van overtuigd is dat hij vervloekt is en wordt gemarteld door geesten. Als de kapitein daarna overlijd door zelfdoding lijken Max en Oskar daar niet van overtuigd. Een onderzoek brengt zijn duistere geheim aan het licht en naar de mooiste huizen van Wenen.

In de derde aflevering zijn de Weense inwoners helemaal gek van de magische nieuwe wereld van de bioscoop. Maar dan gaat het mis bij de première van een stomme film en moeten Max en Oskar de moord op een beroemde Hongaarse actrice onderzoeken die ook een voormalig patiënt was van het ziekenhuis van Max.

Het derde seizoen van Vienna Blood is vanaf 16 januari elke maandag om 21:00 te zien bij BBC First.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven