Vanaf 28 augustus Flikken Maastricht seizoen 10 op NPO1

Flikken MaastrichtVanaf vrijdag 28 augustus is het zover, dan zendt de AVROTROS alweer het tiende seizoen uit van de Nederlandse politieserie Flikken Maastricht.

In seizoen tien pakken we de draad op waar we die hebben achtergelaten. Floris Wolfs (Victor Reinier) heeft besloten om toch in Maastricht te blijven en hoe zit het dan met Eva van Dongen (Angela Schijf)? Gaan ze als vanouds verder of is er toch nog niets veranderd. Dit seizoen zal hun relatie en samenwerking flink op de proef stellen.

Maar zoals vanouds is er ook een hoop misdaad in het mooie Maastricht. Zo zijn er corrupte wethouders, misbruikte studenten, geldtransportovervallers, kunsternaars die over lijken gaan, juwelendieven die internationaal gaan en moordende bejaarden. Maar het bestrijden van criminelen heeft ook weleens persoonlijke gevolgen. Zo wordt Officier van Justitie Jens Bols (Martijn Nieuwerf) bedreigd en als er een aanslag op hem wordt gepleegd krijgt Eva de taak hem te bewaken. Na een tweede aanslag moeten ze onderduiken in een safe house.

Ook Fleur (Maud Dolsma), de dochter van Wolfs die in de gevangenis zit voor de moord op Daan de Vos (Thomas Acda) loopt gevaar als haar identiteit uitlekt. Een dochter van een politieman heeft het niet goed in de gevangenis. Als Wolfs vreest voor haar leven en hij niet de hulp krijgt die hij wil hebben neemt hij het heft in eigen hand.

Dit seizoen zijn er onder andere gastrollen van Cees Geel, Marjolein Keuning, Derek de Lint, Celine Purcell, Tim Haars en Willem Voogd.

Het tiende seizoen van Flikken Maastricht is vanaf vrijdag 28 augustus om 20:30 te zien op NPO1.

Bekijk hier een trailer voor het tiende seizoen:

Lees ook:

Redactie