web analytics

Vanaf 10 juli: Sunny bij Apple TV+

Vanaf woensdag 10 juli is bij Apple TV+ de sci-fi thriller Sunny te zien. De serie telt tien afleveringen en is gebaseerd op het boek The Dark Manual van Colin O’Sullivan.De serie speelt zich af in een toekomstig Japan waarin we Suzie Sakamoto (Rashida Jones) volgen wiens leven helemaal op haar kop komt te staan als haar man Masa (Hidetoshi Nishijima) en hun zoon om het leven komen bij een mysterieus vliegtuigongeluk. De autoriteiten geven als advies aan de nabestaanden om hun geliefden nog een keer te bellen om zo via de voicemail hun stem nog een keer te horen. Suzie doet dit ook, maar de telefoon blijft maar overgaan en gaat niet naar de voicemail. Ze besluit om achter de waarheid aan te gaan, al kan ze moeilijk om gaan met haar rouwgevoelens.

Als een collega van Masa op de stoep staat met een robot die de naam Sunny (Stem van Joanne Sotomura) heeft, als een soort van cadeau begint allemaal een stuk gekker te worden. Want wist Masa dat hij om het leven zou komen en wist hij ook dat Sunny degene is die Suzie kan helpen? In ieder geval krijgen Sunny en Suzie steun aan elkaar en vormen ze een band met elkaar ondanks Suzie’s enorme haat voor robots.

De eerste twee afleveringen van Sunny zijn vanaf woensdag 10 juli te zien bij Apple TV+, de tiende en laatste aflevering is op 4 september te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven