Unsolved bij Netflix

UnsolvedVanaf maandag 18 juni is bij Netflix de serie Unsolved te zien. Het eerste seizoen telt tien afleveringen en heeft de titel The Murders of Tupac and the Notorious B.I.G.

We beginnen in 2006 waar detective Greg Kadin (Josh Duhamel) wordt uitgenodigd voor een gesprek door Brian Tyndall (Brent Sexton). De eerste vraag is wat Greg weet van de moord op Christopher Wallace. Het blijkt dat de moeder Biggie, Violetta (Aisha Hinds) een aanklacht heeft ingediend die de stad Los Angeles honderden miljoen dollar kan kosten, dus moet Kadin een task force opzetten om eindelijk antwoord te krijgen wie de moordenaar is van Christopher Wallace, The Notorious B.I.G. Hij begint zijn taskforce met Daryn Dupree (Bokeem Woodbine).

En ze kijken naar het originele onderzoek uit 1997. Het is negen dagen na de moord en detective Russell Poole (Jimmi Simpson) denkt dat het een routine-onderzoek wordt, maar hij bekijkt ook de moord van Tupac Shakur in Las Vegas, hij denkt dat ze met elkaar te maken hebben en daardoor onderzoekt hij ook lokale bendes, de politie zelf en Suge Knight. Hij denkt dat er een sprake is van een samenzwering.

We zien ook de begin jaren 90 waar Biggie (Wavyy Jones) en Tupac (Marcc Rose) elkaar ontmoeten en de rol die Suge (Dominic L. Santana) en Sean ‘Puffy’ Combs (Luke James) zullen spelen.

Unsolved is vanaf maandag 18 juni beschikbaar bij Netflix

Lees ook:

Redactie