web analytics

Undercover seizoen 3 bij Netflix en één

UndercoverVanaf zondag 21 november is bij Netflix en bij één wekelijks het derde seizoen van de Belgische misdaadserie Undercover te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In dit derde seizoen van Undercover zien we hoe de gezworen vijanden Bob Lemmens (Tom Waes) en Ferry Bouman (Frank Lammers) moeten samenwerken om een Turks xtc-netwerk op te rollen en om hun eigen hachje te redden. Bob is ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak boven zijn hoofd hangen. Die kan hij doen laten verdwijnen door opnieuw undercover te gaan in de Turkse xtc-bende. Aan het hoofd van de bende staat Leyla Balut (Nazmiye Oral) die de taken heeft overgenomen van haar verlamde man Serkan (Murat Seven)

Rond dezelfde tijd komt ook Ferry vrij en hij wil zijn plek als xtc-koning weer terug innemen, maar die is ingenomen door diezelfde Turkse bende. Op persoonlijk vlak staat hij ook voor een uitdaging, want kan hij het hart van Daniëlle (Elise Schaap) weer terugwinnen? Haar leven lijkt weer terug te zijn naar normaal, ze verdient haar geld als hondenkapster en ook de band met haar afgekickte broer Lars (Yannick van de Velde) is weer goed te noemen.

Het derde seizoen van Undercover is vanaf 21 november elke zondag om 20:40 bij te zien bij één en om 21:10 bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven