Tweede seizoen voor You’re the Worst en Married

You're the WorstDe relatiecomedy’s Married en You’re the Worst komen nog niet ten einde, volgend jaar keren ze allebei terug voor een tweede seizoen van dertien afleveringen. Drie meer dan het eerste seizoen.

Married gaat over Russ (Nat Faxon) en Lina Bowman (Judy Greer) die bijna niet meer kunnen herrinneren hoe hun leven was zonder kinderen, schuld en het leven in een buitenwijk. Maar zo af en toe, blijkt waarom ze bij elkaar zijn: ze zijn elkaars beste vrienden. Ook gaat de serie over hun vriend AJ (Brett Gelman) die pas gescheiden is en denkt dat hij over zijn vrouw heen is en Jess (Jenny Slate) die getrouwd is met een oudere man, Shepard (Paul Reiser) die haar niet kan bijhouden.

You’re the Worst is eigenlijjk de anti-romcom. De narcist en zelfvernietigende Jimmy Shive-Overly (Chris Geere) denkt dat alle relaties gedoemt zijn om te mislukken. Cynische en koppige Gretchen Cutler (Aya Cash) weet dat relaties niets voor haar zijn en als zij elkaar dan ontmoeten op een huwelijk is het natuurlijk logisch dat ze samen naar huis gaan en toch gevoelens voor elkaar beginnen te krijgen. Andere personages zijn de oorlogsveteraan Edgar (Desmin Borges) en Lindsay (Kether Donohue), de beste vriendin van Gretchen.

Verwacht wordt dat beide series terug zullen keren in de zomer van 2015.

Lees ook:

Redactie