Anti-romcom You’re the Worst bij Comedy Central

You're the WorstVanaf zondag 23 augustus is de Amerikaanse komedieserie You’re the Worst te zien bij Comedy Central. Het eerste seizoen, van dertien afleveringen wordt in dubbelafleveringen uitgezonden.

De serie draait om de schrijver Jimmy (Chris Geere) en PR-medewerker Gretchen (Aya Cash) die elkaar ontmoeten op de bruiloft van Vernon (Todd Robert Anderson) en Becca (Janet Varney). Jimmy is de ex-vriend van Becca en werd uitgenodigd op de bruiloft als pesterij. Hij kwam toch met het plan om haar dag te verpesten. Gretchen was op de bruiloft als gast van Lindsay (Kether Donohue), de zus van Becca. Lindsay is de beste vriendin van Gretchen en is getrouwd met Paul (Allan McLeod), een doodgewone man die niet voor zijn geld hoeft te werken, dat is dan ook de voornaamste reden van Lindsay om met hem te trouwen.
Jimmy zijn huisgenoot is Edgar (Desmin Borges), een Irakoorlogsveteraan met PTSD. Hoewel Jimmy zegt dat Edgar echt niet kan blijven vind hij het gezelschap en zijn kookkunsten wel prettig. Jimmy en Gretchen besluiten na hun ontmoeting op de bruiloft elkaar vaker te zien, gewoon om lol te hebben.

You’re the Worst is vanaf zondag 23 augustus om 22:20 te zien op Comedy Central

Lees ook:

Redactie