web analytics

Tweede seizoen The Flash bij Fox

The FlashOp Fox is vanaf zondag 13 maart het tweede seizoen te zien van de superheldenserie The Flash. Dit seizoen telt 23 afleveringen.

Het tweede seizoen van The Flash gaat enkele maanden verder na het eerste seizoen. Barry Allen (Grant Gustin) heeft door een enorm schuldgevoel iedereen op afstand gehouden en is bezig de stad in zijn eentje te redden. Maar dan blijkt dat er verschillende ‘breaches’ zijn wat een toegang is tot Earth 2, een soort alternatieve wereld waar zelfs nog een Dr. Harrison Wells (Tom Cavanagh) rondloopt. Vanuit die wereld komt Jay Garrick (Teddy Sears) die het team waarschuwt voor de speedster Zoom die het op de snelheid van Barry heeft voorzien. In dit seizoen krijgt Barry ook gevoelens voor Patty Spivot (Shantel VanSanten), een politieagent die met Joe West (Jesse L. Martin) gaat samenwerken. In de eerste afleveringen moet er ook nog een vervanging worden gezocht voor Ronnie, want zonder de tweede Firestorm gaat het heel slecht met Dr. Martin Stein (Victor Garber).

Het tweede seizoen van The Flash is vanaf 13 maart elke zondag om 20:00 te zien bij Fox
Vanaf dinsdag 9 juni is er een pauze omdat Fox dan het tweede seizoen van Wayward Pines uitzend. Vanaf 18 augustus wordt The Flash weer hervat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven