web analytics

Tweede seizoen Boss bij Canvas

Boss
Bij de Belgische zender Canvas begint vanavond het tweede en laatste seizoen van de Amerikaanse politieke serie Boss. Het seizoen kent tien afleveringen.

De serie gaat om Tom Kane (gespeeld door Kelsey Grammer, bekend uit de comedy Frasier) die sinds jaar en dag de burgemeester is van Chicago. Aan het begin van de serie krijgt hij te horen dat hij een hersenaandoening heeft en hierdoor langzaam dement wordt. Hij besluit de diagnose voor zichzelf te houden om zolang mogelijk aan de macht van Chicago te blijven. Hierdoor moet hij steeds meer chanteren, dreigen en andere duistere beslissingen nemen.

In het tweede seizoen lijkt het met zijn politieke carrière erg goed te gaan, maar toch gaat het met zijn gezondheid niet zo goed. Dan is er ook nog een persoonlijke tragedie, een verliefdheid met Mona Fredricks, worden poltieke vrienden onder de spreekwoordelijke bus gegooid, zijn er problemen met een nieuw huisvestingsproject, heeft hij een lastige samenwerking met een vijand en speelt er ook nog een mogelijke faillissement van de stad Chicago. Als dat nog niet genoeg is speelt er ook nog een verhaal in de krant wat het einde van zijn politieke loopbaan kan betekenen.

Het tweede seizoen van Boss is vanaf maandag 27 oktober te zien om 23:20 op Canvas.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven