web analytics

This is Going to Hurt bij BBC First

This is Going to hurtVanaf woensdag 13 april is bij BBC First de Britse dramaserie This is Going to Hurt te zien. De serie telt zeven afleveringen.

In de serie volgen we Adam Kay (Ben Whishaw), een beginnend arts die alle ballen in de lucht moet houden. Hij werkt voor de NHS, het gratis openbare gezondheidszorgstelsel van het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft werkweken van meer dan 97 uur op een chaotische en onderbezette afdeling waar zwangeren op hem rekenen in dagelijkse situaties tussen leven en dood en dat voor een lager uurloon dan het tarief van de parkeermeter bij het ziekenhuis.

Adam probeert wanhopig zijn baas Mr. Lockhart (Alex Jennings) tevreden te stellen. Die werkt half zo hard en krijgt een veel hoger salaris. Adam probeert zijn dreigende emotionele en fysieke breakdown te verhullen op de kraamafdeling met droge humor. Hij wordt bijgestaan door Shruti (Ambika Mod), een leergierige maar oververmoeide arts in opleiding die meer dan zestien uur per dag werkt terwijl ze studeert voor haar examens. Ze heeft alles in zich om een fantastische arts te worden, maar de chaos van haar baan en de worsteling om een band op te bouwen met teamleden die haar onderschatten dreigen haar zelfvertrouwen aan het wankelen te brengen. Haar vriendin Tracy (Michele Austin), die een ervaren verloskundige is weet haar gelukkig te helpen.

This is Going to Hurt is vanaf 13 april elke woensdag om 21:00 te zien bij BBC First

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven