web analytics

Derde seizoen voor Better Things en Mum, tweede voor Salvation

MumDe zender FX heeft bekend gemaakt dat de serie Better Things een derde seizoen krijgt. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden die goede kritieken krijgt. De serie volgt Sam Fox (Pamela Adlon), een alleenstaande werkende actrice die haar drie dochters, Max, Frankie en Duke opvoed in Los Angeles. Ze loopt ook haar moeder Phil na die aan de overkant woont. In Nederland was het eerste seizoen te zien bij Comedy Central.

De Britse komedieserie Mum krijgt van de BBC een derde seizoen nog voordat het tweede seizoen is uitgezonden. In de serie volgen we Cathy (Lesley Manville) in het eerste seizoen een jaar lang na de dood van haar man. De eerste aflevering is de samenkomst van de begrafenis in januari en de laatste aflevering is oudejaarsdag. Haar zoon Jason en zijn vriendin Kelly komen vaak langs, net als haar broer Derek met zijn vrouw Pauline en Michael die een oogje op haar heeft. Het tweede seizoen komt begin 2018 en het derde seizoen wordt in de zomer van dat jaar gefilmd.

De Amerikaanse zender CBS heeft het tweede seizoen van dertien afleveringen besteld van de serie Salvation die ze in de zomer uitzenden. De serie volgt Liam Cole en Darius Tanz die ontdekken dat een asteroid zal inslaan op de aarde en ze moeten samenwerken om dit te voorkomen.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven