web analytics

Barbaren seizoen 2 bij Netflix

BarbarenOp vrijdag 21 oktober is bij Netflix het tweede seizoen van de Duitse historische serie Barbaren (Engelse titel: Barbarians) te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

In het eerste seizoen zagen we hoe de Romeinen over Germania heersten en dat er een succesvolle opstand kwam bij de slag van Teutoburg. De drijvende kracht achter deze opstand waren Thusnelda (Jeanne Goursaud) en Folkwin (David Schütter) en de Romeinse soldaat Arminius (Laurence Rupp) die geboren werd in de Cherusci-stam en vroeger vrienden met hen was.

In het tweede seizoen leven ze in vrede in Germania tot de Romeinse troepen na een jaar weer terugkeren en ze zijn sterker dan ooit. Thusnelda en Ari doen hun best om de stammen weer te verenigen, maar er zijn wat obstakels. Ari wil namelijk koning van alle stammen worden, maar er is een rivaal die in de weg staat en ook zijn broer is overgestapt naar de Romeinen om hem te straffen. Folkwin sluit een alliantie met de Barbarenkoning Marbod (Murathan Muslu) die aan het hoofd staat van een gewelddadig leger.

Barbaren seizoen 2 is vanaf vrijdag 21 oktober te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven