web analytics

The Neighborhood seizoen 4 bij Comedy Central

The NeighborhoodVanaf maandag 6 december is bij Comedy Central het vierde seizoen van de Amerikaanse komedieserie The Neighborhood te zien. Dit seizoen telt 22 afleveringen.

In de serie zien we hoe Dave Johnson (Max Greenfield) met zijn vrouw Gemma (Beth Behrs) en hun zoon Grover (Hank Greenspan) verhuizen vanuit Michigan naar Los Angeles. Al snel merken ze dat hun nieuwe wijk anders is dan hun oude vertrouwde buurt. Dave komt voor een cultuurshock te staan als blijkt dat niet iedereen hem aardig vind en zijn nabuurschap kan waarderen. Zijn buurman Calvin Butler (Cedric the Entertainer) houdt niet zo van nieuwkomers, maar zijn vrouw Tina (Tichina Arnold) heet ze hartelijk welkom en hun zoon Marty (Marcel Spears) denkt dat hun komst goed voor de buurt is, terwijl zijn broer Malcom (Sheaun McKinney) eindelijk iemand heeft gevonden die hem begrijpt.

In dit vierde seizoen graaft Dave in zijn stamboom en doet een opmerkelijke ontdekking, niet alleen over zijn familie maar over die van Calvin. Tina ontdekt een nieuw bedrijfsidee. Verder doen ze een poging om het baseballveldje te redden, neemt Gemma een lerares aan op school die niet is wat ze zegt te zijn en gaat Marty op zoek naar een vriendin en krijgt daarbij hulp van zijn ouders en broer.

Het vierde seizoen van The Neighborhood is vanaf 6 december elke maandag om 20:30 en 21:00 te zien bij Comedy Central

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven