After Life bij Netflix, CBS met Welcome to the Neighborhood

NetflixNetflix gaat de zesdelige komedie After Life uitzenden, wat gemaakt is door Ricky Gervais. De serie volgt Tony (Ricky Gervais) die het perfecte leven had. Maar als zijn vrouw Lisa plotseling overlijd veranderd hij. Hij overweegt om zelfmoord te plegen, maar dan besluit hij de wereld te straffen om heel lang te blijven leven en te zeggen en doen wat hij ook maar wil. Hij ziet het als een superkracht, niets geven om zichzelf of een ander, maar dat is lastig als iedereen de aardige man die ze kennen willen redden.

De CBS heeft bekend gemaakt dat ze de komedieserie Welcome to the Neighborhood gaan uitzenden. In deze serie verhuist de aardigste man in de Midwest (Josh Lawson) met zijn familie naar een nogal ruige buurt in Los Angeles, waar niet iedereen zit te wachten op zijn nabuurschap, waaronder zijn buurman Calvin (Cedric the Entertainer). Andere acteurs zijn: Sheaun McKinney, Tichina Arnold, Dreama Walker, Marcel Spears en Hank Greenspan.

Ook komt de zender met een nu nog titelloze komedie met Damon Wayans Jr. in de hoofdrol. De serie is geïnspireerd op het feit dat zanger Harry Styles in huis woonde bij producent Ben Winston. Beide zijn dan ook producent van deze serie, al is wel duidelijk gemaakt dat de serie niet gebaseerd is op het echte leven of personen.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *