The Kettering Incident bij BBC First

The Kettering IncidentVanaf zaterdag 1 juli is bij BBC First de Australische serie The Kettering Incident te zien. Het eerste seizoen van de serie telt acht afleveringen.

In de serie zien we dat Dr. Anna Macy (Elizabeth Debicki) Kettering heeft verlaten toen ze veertien was nadat haar beste vriendin die ook haar halfzus was, Gillian Baxter op mysterieuze wijze is verdwenen. De twee meisjes fietste door een bos en zagen vreemde lichten in de lucht. Acht uur later werd Anna alleen gevonden, doodsbang en onder het bloed.

Vijftien jaar later keert Anna terug naar Kettering. Het bos staat op het punt om gekapt te worden en het stadje is verdeeld tussen de voor en tegenstanders om het bos te kappen. Anna ontmoet ook haar oude liefde Fergus McFadden (Henry Nixon) en raakt al snel bevriend met student Chloe Holloway (Sianoa Smit-McPhee). Maar dan verdwijnt Chloe om dezelfde wijze als Gillian en dus besluit Anna om uit te zoeken wat er toen en nu gebeurd is en komt achter geheimen die de toekomst van Kettering op het spel zet.

Het eerste seizoen van The Kettering Incident is vanaf 1 juli elke zaterdag om 21:00 te zien bij BBC First.

Lees ook:

Redactie