web analytics

Our Flag Means Death seizoen 2 bij HBO Max

Vanaf donderdag 5 oktober is bij HBO Max het tweede seizoen van de komische serie Our Flag Means Death te zien. Dit tweede seizoen telt acht afleveringen.

De serie is losjes gebaseerd op de echte avonturen van de 18e eeuwse Stede Bonnet (Rhys Darby) die piraat wilde worden na zijn leven als heer. Hij werd kapitein van het piratenschip Revenge en had moeite om het respect van zijn misschien wel muitende bemanning te verdienen. Zijn lot veranderde nadat hij de beruchte kapitein Blackbeard, Edward Teach (Taika Waititi) heeft ontmoet. Ze verschillen enorm van elkaar, maar vonden niet alleen vriendschap op zee, maar zelfs de liefde.

In het tweede seizoen zijn de twee van elkaar gescheiden, Stede ging terug naar zijn vrouw en kinderen om dat leven goed af te sluiten maar is nu op weg om de crew van de Revenge te redden die zijn gestrand op een eiland. Edward noemt zich nu de Kraken en is weer een beruchte kapitein die nu op de boot Revenge vaart met onder andere Frenchie (Joel Fry) en Jim (Vico Ortiz) in zijn crew.

Het tweede seizoen van Our Flag Means Death is vanaf 5 oktober elke donderdag te zien bij HBO Max

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven