Strike Back seizoen 6 bij Ziggo

Strike BackVanaf zaterdag 26 januari is bij Ziggo wekelijks het zesde seizoen van Strike Back te zien. Dit seizoen heet Revolution en telt tien afleveringen.

Als een Russische bommenwerper crasht in de Zuid-Chinese Zee worden drie leden van de Section 20, Gracie Novin (Alin Sumarwata), Mac McAllister (Warren Brown) en Samuel Wyatt (Daniel MacPherson), op pad gestuurd voor een onderzoek. In Maleisië komen ze in contact met Kartina Zarkova (Yasemin Allen), een Russische agent met een loyaliteit waar je zo je vraagtekens bij kan zetten. Onder leiding van Col. Alexander Coltrane (Jamie Bamber) de S20 zoekt de waardevolle gestolen lading van de bommenwerper.

In Maleisië werken ze ook met de politie samen die bezig zijn om een bende op te rollen. Dan blijkt er ook een complot te zijn van een rijke man die zich verkiesbaar wil stellen, nemen ze het op tegen drugsdealers en warlords en is er een complot om een wereldwijd conflict te starten.

Het zesde seizoen van Strike Back is vanaf 26 januari elke week bij Ziggo on Demand bij het Ziggo Movies & Series XL pakket te zien

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *