Sitcom Cuckoo krijgt derde seizoen

CuckooDe BBC heeft bekend gemaakt dat de BBC Three sitcom Cuckoo een derde seizoen krijgt. Alle acteurs uit het tweede seizoen keren terug, inclusief Taylor Lautner.

In het eerste seizoen van de serie waren Ken (Greg Davies) en Lorna (Helen Baxendale) in shock toen hun dochter Rachel (in seizoen 1 Tamla Kari in tweede en derde seizoen door Esther Smith) thuis kwam na een reis als getrouwde vrouw met haar man Cuckoo (Andy Samberg). In het tweede seizoen bleek dat Cuckoo was overleden, maar zijn positie in de familie werd al snel opgevuld door zijn zoon Dale (Taylor Lautner) die in een sekte is opgegroeid en op zoek was naar zijn vader.

In het derde seizoen gaan we zes maanden verder na de laatste aflevering. Ken en Lorna maken zich op voor de komst van hun baby. Zoon Dylan (Tyger Drew-Honey) maakt zich klaar om naar de universiteit te gaan. Rachel heeft na het vertrek van Dale liefdesverdriet, maar weet toch een vriendschap te onderhouden met Ben. Maar dan keert een geheel vernieuwde Dale weer terug. De verwachting is dat het derde seizoen aan het eind van 2015 op televisie verschijnt.

Lees ook:

Redactie