She’s Gotta Have It en Young Sheldon gaan door,The Mayor, White Famous gecanceld

Young SheldonDe Netflix-serie She’s Gotta Have It krijgt een tweede seizoen krijgt. De bedenker van de serie, Spike Lee, maakte dit via social media bekend. De serie gaat over Nola Darling die in Brooklyn woont en de tijd verdeelt tussen haar vrienden, werk en geliefden. Wanneer het tweede seizoen verschijnt is nog onbekend.

Ook de komedieserie Young Sheldon krijgt een tweede seizoen. De serie is een spin-off van de komedieserie The Big Bang Theory en volgt Sheldon (Iain Armitage) als hij negen jaar oud is in Texas als hij opgroeit met zijn moeder, vader, oudere broer en tweelingzus. Ook komt zijn oma vaak langs. De kijkcijfers zijn goed van de serie en weet dan ook veel kijkers van te houden van The Big Bang Theory.

De zender ABC heeft de komedieserie The Mayor uit de uitzendschema’s gehaald na negen afleveringen. Er keken tijdens de laatste aflevering maar 2,8 miljoen mensen en dat is te weinig. De serie ging over een jonge hiphopartiest die als publiciteitsstunt zich verkiesbaar stelt als burgemeester en dan nog wint ook.

Ook de serie White Famous stopt na één seizoen. De Amerikaanse kabelzender Showtime maakte dit bekend. De serie was gebaseerd op ervaringen van Jamie Foxx en volgt een getalenteerde jonge komiek Floyd Mooney (Jay Pharoah) die zijn credibiliteit wil behouden als hij ook bekend wordt bij blanke mensen.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *