Politieserie Almost Human bij SBS9

Almost HumanVanaf dinsdag 9 januari is bij SBS9 de Amerikaanse politieserie Almost Human te zien. De serie telt dertien afleveringen.

De serie speelt zich 35 jaar in de toekomst af waar politieagenten moeten samenwerken met menselijke robots. Het is 2048 en John Kennex (Karl Urban) is een agent die een van de meest dodelijke aanval tegen het departement heeft overleeft. Hij ontwaakt 17 maanden later uit zijn coma en kan zich niet veel herinneren, behalve dat zijn partner dood is, zijn vriendin Anna (Mekia Cox) hem heeft verlaten en hij nu een van zijn benen moet missen.

Hij keert terug op werk bij zijn kapitein Sandra Maldonado (Lili Taylor) en krijgt een robot als zijn partner. Eerst MX-43, maar dat loopt niet lekker en dus komt Rudy Lom (Mackenzie Crook) met robot Dorian (Michael Ealy). Die kan tenminste reageren met emoties. Verder moet hij samenwerken met nieuwe collega’s zoals detective Valerie Stahl (Minka Kelly) en detective Richard Paul (Michael Irby) die John niet met open armen ontvangt.

Almost Human is vanaf 9 januari elke dinsdag om 20:30 en 21:30 te zien bij SBS9

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *