web analytics

Seizoen 8 voor Shameless, Tweede voor Shooter, Derde voor Two Doors Down

ShooterDe Amerikaanse betaalzender Showtime heeft bekend gemaakt dat de dramaserie Shameless een achtste seizoen krijgt. De serie volgt de familie Gallagher en elk seizoen wordt steeds beter bekeken, het zevende seizoen wist 5,8 miljoen te trekken. Het achtste seizoen telt twaalf afleveringen en zal in 2017 te zien zijn. Het nieuws werd al eerder bekend gemaakt door Emmy Rossum, die Fiona speelt. De afgelopen tijd gingen de contractonderhalingen over het feit dat ze hetzelfde salaris wil hebben als William H. Macy die Frank speelt.

De Amerikaanse zender USA heeft bekend gemaakt dat de serie Shooter een tweede seizoen krijgt. De serie gaat over Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe), een veteraan die weer in actie komt om de moord op de president te voorkomen. Als zijn voormalige commendant Isaac Johnson (Omar Epps) hem vraagt voor een missie ontdekt hij dat hij erin wordt geluisd en doet hij alles om zijn familie te beschermen en zijn naam schoon te vegen. In Nederland is de serie via Netflix te zien.

De BBC heeft een derde seizoen besteld van de komedieserie Two Doors Down. De serie volgt Eric (Alex Norton) en Beth (Arabella Weir) die in Schotland wonen en hun buren die vaak langskomen: Cathy (Doon Mackichan) en Colin (Jonathan Watson) en alleenstaande moeder Christine (Elaine C. Smith) en haar volwassen dochter Sophie (Sharon Rooney). Eric en Beth hebben een zoon Ian (Jamie Quinn) en die heeft een relatie met Jaz (Harki Bhambra). Het derde seizoen telt zes afleveringen en zal in 2017 verschijnen.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven