web analytics

Sanditon seizoen 3 bij NPO2 en BBC First

sandiSanditonVanaf zaterdag 24 juni is bij BBC First het derde en laatste seizoen van de Britse kostuumdrama Sanditon te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

Charlotte (Rose Williams) keert terug voor de 21e verjaardag van Georgina (Crystal Clarke) naar Sanditon. Ze is verloofd met de boer Ralph Starling (Cai Brigden), maar komt dan ook Alexander Colbourne (Ben Lloyd-Hughes) weer tegen, de landeigenaar met een mysterieus verleden. Nieuw dit seizoen is Lady Montrose (Emma Fielding) die naar het kustplaatsje komt met maar één doel: een partner vinden voor haar kinderen. Lydia (Alice Orr-Ewing) heeft niet zo’n haast met het vinden van een partner als onafhankelijke vrouw. Haar broer Lord Henry (Edward Davis) is charismatisch en zelfverzekerd, maar heeft iets te verbergen.

Rowleigh Pryce (James Bolam) is een rijke gierige investeerder die van plan is om samen met Tom Parker (Kris Marshall) een hotel neer te zetten in Sanditon. Hun plannen worden een stuk ingewikkelder als ze Lady Denham (Anne Reid) tegen het lijf lopen en blijkt dat Rowleigh en Lady Denham een verleden met elkaar hebben. Ook nieuw is de broer van Alexander, Samuel (Liam Garrigan) een advocaat en een charmante vrijgezel.

Het derde en laatste seizoen van Sanditon is vanaf 24 juni elke zaterdag om 21:00 te zien bij BBC First

Vanaf 8 november 2023 is dit seizoen dagelijks te zien bij NPO2

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven