Tweede seizoen kostuumdrama Sanditon bij BBC First

SanditonVanaf donderdag 23 juni is bij BBC First het tweede seizoen van de Britse kostuumdrama Sanditon te zien.

Charlotte Heywood (Rose Williams) keert weer terug naar het mooie kustplaatsje Sanditon en ondanks haar hartenzeer gaat het leven door en krijgt ze aandacht van niet één maar twee nieuwe mannen in het stadje. En Charlotte is niet alleen gekomen, haar jonge zus Alison (Rosie Graham) is meegekomen die op zoek is naar eigen liefdesverhaal met Kapitein William Carter (Maxin Ays).

Ondertussen is Georgiana Lambe (Crystal Clarke) bezig om haar eigen identiteit te vormen. Ze is onafhankelijk, uitgesproken en rebels zoals altijd en zal haar grenzen verleggen voor de liefde, maar de vraag is of het dit wel waard is. Tom Parker (Kris Marshall) is de grote visionair van het stadje en doet er alles aan om deze weer te herbouwen, maar hij krijgt vooral te maken met de geheimen en leugens van de disfunctionele rijke familie Denham met aan het hoofd Lady Denham (Anne Reid). Ondertussen verschijnt ook het leger in Sanditon die een nieuwe basis opzetten en dat brengt nieuwe mogelijke romances, vriendschappen en uitdagingen voor iedereen in het stadje.

Nieuw dit seizoen zijn Alexander Colbourne (Ben Lloyd-Hughes), een mysterieuze nieuwkomer met een lastig verleden. Hij zal vechten voor de aandacht van Charlotte met oorlogsheld Kolonel Francis Lennox (Tom Weston-Jones). Ook nieuw zijn Kapitein Declan Fraser (Frank Blake) en kunstenaar Charles Lockhart (Alexander Vlahos)

Het tweede seizoen van Sanditon is vanaf 23 juni elke donderdag om 21:00 te zien bij BBC First

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *