Rise, Deception, Inhumans en meer gecanceld

RiseDe zender heeft dramaserie Rise na één seizoen gecanceld. De serie ging over een leraar die besluit de leiding te nemen over de theaterafdeling van de school. En daarmee geeft hij niet de studenten en de docenten een oppepper, maar eigenlijk de hele stad.

ABC heeft de serie Deception na één seizoen gecanceld. De serie volgt illisionist Cameron Black die nadat zijn carrière voorbij is na een schandaal naar de FBI gaat. Daar zet hij al zijn trucs in om criminelen achter slot en grendel te krijgen. Ook de serie Marvel’s Inhumans stopt na het eerste seizoen. In deze serie volgen we de Inhumans, een groep supermensen en een Koninklijke familie die moest vluchten na een militaire coup. Ze moeten elkaar vinden om naar huis terug te keren.

De komedieserie Kevin (Probably) Saves the World krijgt ook geen tweede seizoen. De serie ging over Kevin Finn, die niet echt een heel goed persoon is. Maar dan krijgt hij een ongelofelijke missie: de wereld redden. Hij zou een van de 36 zielen per generatie zijn die de wereld beschermen.

Dramaserie Ten Days In the Valley stopt ook na één seizoen. De serie ging over een televisieproducent van een politieserie waarvan haar dochter verdwijnt. Dan blijkt dat alles een mysterie is en iedereen een geheim heeft en niet te vertrouwen is. Ook komedieserie The Mayor stopt. In de serie zagen we hoe een rapper als publiciteitsstunt meedeed aan de burgemeestersverkiezing en nog won ook. De zender haalde de laatste vier afleveringen al uit de uitzendschema’s.

Dramaserie The Crossing stopt ook na één seizoen. De serie ging over een sheriff van een klein vissersdorp in Oregon dat te maken krijgt met tientallen vluchtingen die aankomen op zijn strand. Het blijkt dat ze uit America komen en de oorlog waar ze van vluchten is die van 180 jaar in de toekomst.

Lees ook:

Redactie