The CW met Charmed, Roswell, In the Dark, Legacies en All American

The CWDe Amerikaanse zender The CW heeft vijf nieuwe series bekend gemaakt voor het komende seizoen (2018-2019)

Zo kondigde ze de reboot aan van Charmed. In deze serie ontdekken drie zussen na de tragische dood van hun moeder dat ze heksen zijn. Dit krachtige drietal moet samen staan om te vechten tegen de bovennatuurlijk gevechten en die van alledag.

De serie In the Dark gaat over een blinde vrouw die de enige ooggetuige is van de moord op haar drugsdealende vriend. Als de politie haar niet serieus neemt gaat ze met haar hond Prezel op zoek naar de dader terwijl ze ook nog aan het daten gaat en ze overdag werkt bij de hulphondschool van haar overbezorgde ouders.

Roswell, New Mexico is de reboot van Roswell en gaat over de dochter van illegale immigrant die terugkeert naar Roswell en ontdekt dat haar jeugdliefde die nu een agent is, een buitenaards wezen is die dat altijd verborgen heeft weten te houden. Zij houdt haar mond en ze beginnen te onderzoeken waar hij vandaan komt. Maar een aanslag zorgt er voor dat dit geheim bijna wordt onthuld en hun romance bijna kapot maakt.

In All American wordt een high school footballspeler uit het Zuiden van Los Angeles binnengehaald op Beverly Hills High. Hierdoor komen twee verschillende families met elkaar in contact. De serie is geinspireerd op het leven van Spencer Paysinger.

Legacies is een spin-off van The Vampire Diaries en The Originals. De serie zal gaan over de volgende generatie bovennatuurlijke wezens op de Salvatore School for the Young and Gifted. De 17-jarige Hope Mikaelson en de tweeling Lizzie en Josie Saltzman krijgen daar les om hun beste zelf te zijn ondanks hun impulsen. Zullen deze jonge heksen, vampieren en weerwolven de helden worden die ze willen of zijn het de slechterikken waarvoor ze in de wieg zijn gelegd?

Lees ook:

Redactie