web analytics

Rectify seizoen 3 vanaf oktober bij Film1 te zien

RectifyVanaf 22 september zendt Film1 het derde seizoen uit van de Amerikaanse dramaserie Rectify. Dit seizoen bestaat uit zes afleveringen. Een vierde seizoen is inmiddels al aangekondigd.

Het derde seizoen van Rectify gaat verder waar het tweede ophield. Daniel Holden (Aden Young) heeft een schikking getroffen maar hierdoor moet hij wel bekennen. Ook zal hij naar een andere staat moeten verhuizen en moet hij zich melden bij de reclasseringsambtenaar. Dan wordt duidelijk dat hij eigenlijk nogsteeds in de gevangenis zit, maar dat deze alleen groter is geworden.

Amantha (Abigail Spencer) verbreekt haar relatie met de advocaat Jon Stern (Luke Kirby) en ze begint aan een carrière bij de winkel Thrifty Town. Ondertussen is het huwelijk tussen Teddy (Clayne Crawford) en Tawney (Adelaide Clemens) in zwaar weer. Tawney woont eerst bij de buren om daarna naar pleegmoeder te gaan. Dan wordt het stadje ook nog opgeschrikt door de vondst van een lijk. Het gaat om George Melton en Sheriff Carl Daggett (J. D. Evermore) stelt een onderzoek in waar ook Daniel weer in voor komt.

Het derde seizoen van Rectify wordt vanaf 22 oktober elke donderdag om 21:30 uitgezonden op Film1 Sundance

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven