Politieserie The Interceptor op BBC One

The InterceptorVanaf 10 juni wordt op BBC One de nieuwe politieserie The Interceptor uitgezonden. Acht afleveringen lang volgen we een politieteam met maar één doel: de meest gevaarlijke criminelen uit Groot-Brittanië te arresteren.

We volgen het team dat bekend staat onder de naam UNIT. Nieuw in het team is Ash (OT Fagbenle), die er van droomt om de grootste crimelen te arresteren. Hij weet alles over wat er gebeurd in de straat. Dat Ash aan de goede kant van de wet is gebleven is te danken aan zijn vrouw Lorna (Jo Joyner) die ook de moeder van zijn twee kinderen is. Zijn beste vriend is ook zijn politiepartner: Tommy (Robert Lonsdale). Ook hij komt bij het UNIT-team, maar hij weet niet of hij nou wel zo op zijn plek is.
Het UNIT-team bestaat verder uit Kim (Anna Skellern) , een stoere vrouw met een NAVO-officier als vader en drie soldaten als broers. In haar werk doet ze alles op intuïtie en dat maakt haar juist zo goed. Martin (Charlie De Melo) heeft eerder gewerkt bij de MI6, maar dat was niet wat hij er van gedacht had.Bij de UNITdoet hij vooral het surveillance-werk. Valerie (Lorraine Ashbourne) was de mentor van Ash en zit nu ook bij UNIT, ze is de schouder waar iedereen uithuilt en als de gemoederen verhit raken weet ze iedereen te kalmeren. Cartwright (Ewan Stewart) leeft volgens de regel: als er drugs zijn, dan zijn de criminele activiteiten niet ver weg. Hij wil elke organisatie aanpakken door ze telkens op de huid te zitten.

De grote vis waar het team op jaagt is de crimineel Roach (Trevor Eve). Hij staat bovenaan de piramide. Hij rolde de drugswereld in en is gebleven toen hij merkte dat hij er veel geld mee kon verdienen. Hij heeft tientallen bedrijfjes die er voor zorgen dat hij zelf niet te traceren is. Maar toch heeft hij nog ambitie en dat zet hem recht tegenover Ash. Zal hij verder gaan om helemaal tot de top te behoren?

Het eerste seizoen van The Interceptor is vanaf woensdag 10 juni te zien om 22:00 op BBC One

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *