Poldark seizoen 3 bij één

PoldarkVanaf vrijdag 16 maart is bij één het derde seizoen te zien van de Britse historische serie Poldark. Dit seizoen telt negen afleveringen.

In dit seizoen hebben Ross Poldark (Aidan Turner) en George Warleggan (Jack Farthing) een wapenstilstand in hun vete: Ze hebben besloten om elkaars familie niet meer te zien. Elizabeth (Heida Reed) staat op het punt van bevallen, maar zij en Demelza (Eleanor Tomlinson) hebben zo hun twijfels of het kind wel van George is. Als Dr. Dwight Enys (Luke Norris) met Caroline Penvenen (Gabriella Wilde) trouwt wordt hij kort daarna weggeroepen voor de bevalling van Elizabeth. Ze bevalt van een jongen: Valentine. Hierdoor nemen de Warleggens Morwenna Chenowyth (Ellise Chappell), een nicht van Elizabeth, aan als gouvernante voor Geoffrey Charles (Harry Marcus).

Ondertussen kloppen de broers van Demelza, Drake (Harry Richardson) en Sam Carne (Tom York) bij haar en Ross aan. Ze worden de huurders van George, maar als de broers, die methodisten zijn, hem storen tijdens een kerkbezoek verbant hij hen uit de kerk. Drake wordt langzaam verliefd op Morwenna, maar die liefde heeft weinig kans als George en Elizabeth haar willen uithuwelijken voor familiebanden. Het lot van Dr. Dwight Enys is onzeker als door de Franse revolutie een aantal Engelse schepen vermist raken. Ross komt in contact met een oude vriend van zijn vader: Tholly Tregirls (Sean Gilder). Die weet dat Dwight wordt vastgehouden in een Franse gevangenis. Hij zit daar met samen met Luitenant Hugh Armitage (Josh Whitehouse).

Het derde seizoen van Poldark is vanaf 16 maart elke vrijdag om 22:35 te zien bij één

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *